Indonesische gerechten
Deze gerechten zijn zelf samen te stellen voor uw buffet.
Echter; het minimum is voor vanaf 10 personen.
Kijkt u naar onze gerechten, wel even een doekje bij de hand houden,want het water loopt je uit mond!
Wilt u bestellen klik dan op de link hier onder!
Groenten Acar campur--------------Zoetzuur van gemengde groenten
Acar ketimun-------------Zoetzuur van komkommer en courgette
Sayur lode----------------Groenten in geurige kokossaus
Tjap Tjoy met kip---------Diverse groenten roergebakken met kip
Tumis buncis--------------Pittige sperziebonen met trassi en paprika
Ora are-------------------Lichtgebakken groenten met roerei
Tumis Kacang Panjang---Kouseband met aromatische petehbonen
Tumis broccoli------------Roergebakken broccoli met mais en wortel
Tempeh Basah------------Sojablokjes in zoete sojasaus met petehbonen
Tahu kecap---------------Sojablokjes in zoete sojasaus met petehbonen
Kentang Blado------------Pittige aardappelblokjes met rijstvermicelliRundvleesDaging Rendang----------Rundvlees in pittige gebrande kokossaus
Daging Semoor-----------Rundvlees gesmoord in zoete sojasaus
Daging Bali---------------Rundvlees in medium pikante Balinese saus
Daging Manis-------------Zoet-heet gekruide rundvleesreepjes
Daging Dendeng----------Plakjes rundersucade met koriander
Rempeng Bali-------------Gehaktballetjes in Balinese saus
Rempeng Kecap----------Gehaktballetjes in zoete sojasaus Varkensvlees Babi kecap----------------Varkensvlees in zoete sojasaus met gember
Babi manis----------------Varkensvleesreepjes in licht zoete sojasaus
Babi panggang merah----In oven gebraden rood gemarineerd varkensvlees
Babi pedis-----------------Varkensvleesreepjes in een pittige saus
Babi saté------------------Varkensvlees sate in pindasaus zonder stokje
Saté babi------------------Gegaard varkensvlees aan een stokjeKipAyam Peteh Kecap--------Kipkuikenfilet met petehbonen en rode lombok
Ayam Opor----------------Kipdijfilet in geurige kokossaus
Ayam Bali-----------------Kipkuikenfilet in Balinese tomatensaus
Ayam Kerrie---------------Kipdijfilet in een kerriesaus met massala
Ayam Besengek-----------Kipdijfilet in milde kokossaus met kemirinoten
Sate ayam (gegaard)-----Gegaard kipdijvlees aan een stokje
Ayam sate-----------------Kipdijvlees sate in pindasaus zonder stokje
Ayam panggang pedis----Gebraden kipkarbonade in een pittige saus
Ayam kecap---------------Gebraden kipkarbonade in een zoete sojasaus
Ayam Bali-----------------Gebraden kipkarbonade in een Balinese saus
Borrelpoot Bali------------Kippeboutjes klein in een Balinese sausVis Ikan Bali makreel---------Gebakken makreelmoten in een Balinese saus
Ikan Assem manis--------Gebakken zeewolffilet in een zoethete chilisaus Nasi-bami Diversen Bami goreng --------------Gebakken ei-noedels met kip en groenten
Bami goreng jawa--------Gebakken ei-noedels met kip en groenten (pittig)
Nasi goreng ---------------Gebakken rijst met kip en groenten
Nasi goreng jawa---------Gebakken rijst met kip en groenten (pittig)
Bihun goreng veg----------Gebakken rijst-noedels zonder vlees
Nasi putih-----------------Witte gestoomde rijst
Nasi kuning---------------Gestoomde gele rijst met geelwortel
Serundeng----------------Geroosterde kokos met gebakken pinda's
Sambal Badjak------------Lichtzoete sambal
Emping--------------------Gebakken kroepoek van melinjonoten
Krupuk udang-------------Gebakken kroepoek van garnalendeeg
Spekkoek-----------------Indische gelaagde kruidenkoek
Bumbu Kacang------------Satesaus
Sambal oelek-------------Standaard lichtgezouten sambal
Bawang goreng-----------Gebakken uitjesOMSCHRIJVING Indonesisch Buffet met alle klassiekers
GEWICHT PER PERSOON +/- 800 gram
LEVERBAAR VANAF 30 personen
PRIJS PER PERSOON € 22.50
11 unieke gerechten
RIJST- & NOODLEGERECHTEN
Nasi Putih Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng Kip Gebakken rijst met kip, ei en groenten
VLEESGERECHTEN
Babi Ketjap Varkensvlees in zoete sojasaus
Daging Rendang Zacht gestoofd rundvlees in pittige kokossaus
Ajam Saté Malse kipfiletstukjes in Javaanse satésaus
GROENTE- & EIGERECHTEN
Sambal Goreng Boontjes Sperziebonen in een pittige saus
Sambal Goreng Telor Hardgekookte eieren in kokossaus met kemirinoten
BIJGERECHTEN
Atjar Ketimun Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika
Kroepoek Oedang Gebakken garnalenkroepoek
Seroendeng Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
Sambal Goreng Kentang Gefrituurde zoete aardappel trips
]
TROPEN BUFFET
OMSCHRIJVING Uitgebreid Indonesisch Buffet met alle klassiekers aangevuld
met authentieke gerechten
GEWICHT PER PERSOON 800 à 850 gram
LEVERBAAR VANAF 30 personen
PRIJS PER PERSOON € 35.50
19 unieke gerechten RIJST- & NOODLEGERECHTEN
=Nasi Putih Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng Kip Gebakken rijst met kip, ei en groenten
Mihoen Goreng Vegetarisch Gebakken rijstvermicelli met ei en groenten
VLEESGERECHTEN
Babi Ketjap Varkensvlees in zoete sojasaus
Daging Rendang Zacht gestoofd rundvlees in pittige kokossaus
Ajam Besengek Malse kippendijfilet in milde kokossaus
SATÉ
Saté Babi Malse saté van varkensvlees (35 gram na garing)
Javaanse Kipsaté (gegaard) 38 gram Malse kipfilet op houtskool gegaard (38 gram per stokje na garing)
Javaanse Satésaus Overheerlijke pindasaus met traditionele specerijen
GROENTE- & EIGERECHTEN
Sajoer Lodeh Groente mix in milde kokosmelk
Sambal Goreng Boontjes Sperziebonen in een pittige saus
Sambal Goreng Telor Hardgekookte eieren in kokossaus met kemirinoten
BIJGERECHTEN
Atjar Ketimun Zoetzure mix van komkommer, courgette en paprika
Kroepoek Oedang Gebakken garnalenkroepoek
Emping Melindjo Gebakken notenkroepoek
Seroendeng Mix van geroosterde kokos met gebakken pinda's
Sambal Goreng Kentang Gefrituurde zoete aardappels trips
Sambal Badjak Sambal van rode pepers met zout, suiker, uien trassie en gember